ch-general -- en mailing liste for danskere i Schweiz

 

Om ch-general

Dette er en mailing liste mest for medlemmer af Linkedin gruppen DABGO Switzerland. Formålet med listen er at være et sted for spørgsmål, almindelig snak og diskussion.

Udover at jeg naturligvis selv er medlem af DABGO Switzerland så har denne liste ikke nogen direkte forbindelse til hverken Linkedin gruppen eller www.dabgo.net. Jeg oprettede listen da jeg ikke bryder mig om de besværlige webfora, men istedet foretrækker en mailing liste eller nyhedsgruppe.

Jeg er liste bestyrer, men rent teknisk kører listen på resourcer stillet til rådighed af mit firma, ENIDAN Technologies GmbH. Vil man vide mere om mig, kan man jo starte med min Linkedin profil.

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i ch-general Arkivet. (Arkivet er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Sådan bruges mailinglisten ch-general
E-mail til alle på listen sendes til ch-general@mailman.danskere.net.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til ch-general

Du kan tilmelde dig ch-general ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig listen uden dit samtykke. Dette er en privat liste, hvilket betyder at medlemslisten ikke er tilgængelig for andre end dem der er medlem af maillisten.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.

  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den. En gang om måneden vil du som en påmindelse modtage din adgangskode i en e-mail.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nej Ja

Medlemmer af ch-general
(Medlemslisten er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Indtast adresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Adresse: Adgangskode:   

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen ch-general).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


E-mailisten ch-general administreres af per at computer.org
Administrativ side for ch-general (kræver login)
Liste over alle maillister på mailman.danskere.net

Delivered by Mailman
version 2.1.17
Python Powered GNU's Not Unix